zondag 12 juni 2011

Tuinieren in plaast van kamperen...

Omdat A nog steeds in het ziekenhuis ligt word het geen kamperen ( hadden nu eigenlijk vakantie gehad )


Maar druk op de tuin. Alles bloeit en groeit... heerlijk! Maar wel veel werk. Ik ben erg gek op planten in blikken en potjes en zelf zaaien! Hieronder een paar favorieten, met al jaren aan de top; de geranium!
Vooral de franse, lichtroze... zucht...


8 opmerkingen:

 1. Meis, wat superrot voor je dat hij nog steeds in het ziekenhuis ligt. Echt niet leuk. Gelukkig heb je je een beetje bezig kunnen houden, geraniums zijn TOP (ondanks hun reputatie, haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bloemen zijn mooi he! Die kleuren, alleen maar genieten. Hoop dat manlief weer snel thuis is, en nog belangrijker, dat alles weer goed is. Succes!!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk gaat het wel aan de betere hand, wel vervelend, maar je verveeld je nietzo erg, zo te zien..erg mooie en vrolijke oel is het. Geniet van je plantjes en sterkte, groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje je lief nog steeds niet thuis. Goed dat je je zinnen verzet in je prachtige tuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Joh, dat hij nog niet thuis is... Ik wens jullie sterkte! (De plaatjes zijn prachtig!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Chrissie, wat pittig toch dat je as man nog steeds in het ziekenhuis ligt! Ik hoop voor jullie beide dat hij er snel en gezond weer uit komt.
  Ik ken het Zuiderzeemuseum heel goed, mijn ouders wonen er niet ver vandaan. Het doet er inderdaad aan denken, het is behoorlijk kleiner dan Skansen en er zijn geen wilde dieren. Maar de huisjes in oude stijl en beroepen die beoefend worden.... heel leuk om te vergelijken!

  Nogmaals beterschap voor A,
  liefs van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Franse lichtroze geranium vind ik ook erg mooi. Ik heb er één in de slaapkamer staan en één in de keuken :-) Prachtig om naar te kijken.

  Wat staan je reukerwtjes er prachtig bij!

  Gezellige nieuwe week!

  groetjes van Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat vakantie er niet inzit! Ik hoop dat A. zich snel weer beter voelt. Thuis is er gelukkig genoeg te doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wij, van Wit en Bont, vinden het erg gezellig als je een berichtje achter laat....