woensdag 6 juli 2011

Bloemetje op Woensdag....


Mijn ab-so-lu-te favoriete zomerbloem voor
buiten is de stokroos!!
Ik word lyrisch als ik deze langs muurtjes,
hekken of in de tuin zie staan!!
Ik met mijn balkon, kan niet zo veel met
stokrozen :-(
Ik heb ze dus geplukt op internet
en droom van een huis (met een erker)
en een tuin en heel veel stokrozen!! :-)

Voor meer bloemetjes ga je naar de blog


7 opmerkingen:

 1. Stokrozen zijn inderdaad erg mooi en volgens mij hebben ze maar weinig ruimte nodig (wel wat hoogte ;)) wij hebben ze zelf aan de zijkant van het huis staan en ze bloeien elk jaar prachtig!

  Fijne avond,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah, stokrozen, Alcea Rosea, een oude liefde van me. Kan niet in een pot op het dakterras, heb ik geprobeerd. Zodra ik ooit weer een echte tuin heb is het eerste dat er in komt de stokroos!!

  Groetjes,
  Angelika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joh ooit hè, we moeten kunnen blijven dromen haha.
  Onze voortuin is net af en de felbegeerde blauwe regen groeit al om m'n voordeur heen. Begin volgend jaar naar de achtertuin. Stukje bij beetje worden de plaatjes in ons hoofd werkelijkheid :-)Om eerlijk te zijn is onze achtertuin nu een eehhm tja... hoe zal ik het noemen. Gewoon een beetje een chaos en toch doen een gekleurd zeiltje op de tafel en wat plantjes in potten al heel wat. Ik vind je stokroos plaatjes in ieder geval prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn ook mijn favorieten!! Wij hebben wel een tuin, maar de kippen waren me steeds te snel af. Dit jaar lijkt het te lukken. Ze hebben al knoppen ... ben zo benieuwd naar de kleur. Helemaal vergeten in de verdedigingsslag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn wauw! Ik zat al watertandend te bedenken dat je een giga gaaf huis hebt.... Jammer, maar ook op jouw balkonnetje zal het vast gezellig zijn. Fijne dag. Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen

Wij, van Wit en Bont, vinden het erg gezellig als je een berichtje achter laat....