woensdag 24 augustus 2011

Trouwblogje...

Wat een regenachtig dagje was dit zeg!!!
Maar goed, er moet nog een hoop gebeuren voor THE WEDDING... ( nog 5,5 week )
Vanmorgen op pad voor boeket en corsages... Kri-Janda van der Loo maakt ze van : http://www.geschiktbloemwerk.nl/ Kri-Janda is gespecialiseerd in rouwwerk maar maakt ook heel mooi Trouwwerk! Heb zelf jaren bij een bloemist gewerkt en ben best kritisch maar zij begreep gelukkig helemaal wat ik wilde... zoiets... maar dan anders... ;-)

Verder nog geknutseld ( n grote pot thee binnen handbereik ) aan de bedankjes.... oeps... beetje onderschat hoeveel werk het is! t Word gelukkig wel leuk, ben nu op de helft...
Helaas kan ik er niks van op de blog zetten, want er zijn wat volgers die ook op de bruiloft komen... ;-)
Hoe was jullie dag?

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk al die voorbereidingen en tof dat je weet dat het met je boeket goed gaat komen. Het is altijd zo lekker als mensen je begrijpen, tis toch maar èèn keer hè zo'n dag. Dat met die bedankjes herken ik wel, regelmatig begin ik aan een traktatie voor de kids en denk dan halverwege mmm toch wel veel werk. Maarja achteraf is het resultaat leuk en wat denk je van die mooie plaatjes :-)Geniet ervan.

  Liefs, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend he! Nog maar 5,5 week!
  Succes met alles
  Lieve groetjes Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee, voor mij is het inmiddels al 22 jaar geleden, maar het lijkt alsof het gisteren was. Heel veel plezier met de voorbereidingen :-)!!

  groetjes met de voorbereidigen,

  Madelief x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Werd getrokken door de titel. Spannend allemaal. Heel veel plezier met alle voorbereidingen. Het gaat vast een fantastische dag worden!

  Lieve groet
  Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat spannend he al die voorbereidingen! Leuk dat je alle bedankjes zelf maakt. Hoeveel moet je er eigenlijk maken?
  Geniet nog van de voorbereidingen!
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk!! Geniet ook van de voorbereidingen ook al zal 't niet altijd zonder stress zijn ;) Nog 5,5 week...wie weet is het dan wel een mooie nazomerdag!! Of anders een zonnige herfstdag!! Kan ook héél mooi zijn!! Succes met alles!! Leuk dat je ook zelf zo bezig bent met bedankjes maken!! Groetjes van Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. How exciting it seems so far away 5 weeks but so much to do ....can't wait to see it all....around your wedding I will be celebrating mine 17 years.

  BeantwoordenVerwijderen

Wij, van Wit en Bont, vinden het erg gezellig als je een berichtje achter laat....